Groene koffie oftewel Green Coffee, welkom!

Kan groene koffie de dieet-markt overnemen?

Groene koffie is de laatste tijd, omtrent het snel- en gezond afvallen, het onderwerp van veel discussie en veel mensen voelen dat het vele dieet soorten kan inhalen. Terwijl er vele dieetproducten zijn die het niet lang volhouden in deze markt, kan groene koffie niet hetzelfde lot beschoren zijn. Dus wat scheidt groene koffiebonen van andere potentiële dieetproducten?

 • Groene koffie is veilig:
 • in tegenstelling tot veel andere dieetproducten, is groene koffie een boon-extract dat veilig is voor alle volwassenen. Sommige andere dieetproducten veroorzaken verschuivingen in hormoonniveaus, die tal van andere problemen kunnen veroorzaken, vooral bij vrouwen. Groene koffie daarentegen zorgt juist voor een stabilisatie
  van de hormonen.

  In geen van alle studies naar groene koffie supplementen klaagde één deelnemer over bijwerkingen of gezondheidsproblemen. Onderzoekers hebben dan ook te kennen geven dat groene koffie supplementen veilig zijn om te gebruiken om gezond en snel af te vallen.

  Groene koffiebonen zijn er echter niet alleen voor gewichtsverlies. Groene koffiebonen kunnen worden gebruikt om de bloeddruk en/of cholesterol te verlagen, het immuunsysteem te verbeteren, bloed-suiker niveaus te stabiliseren en de de energie niveau te verhogen. Deze punten zijn gerapporteerd door daadwerkelijke gebruikers van koffieboon supplementen en niet door commerciële uitbaters.

 • Wordt al jaren gebruikt:
 • groene koffiebonen worden al jaren gebruikt voor meerdere doeleinden. Het is dus een product waar al veel over bekend is. Dit in tegenstelling tot de “briljante ontdekkingen” van andere gewichtsverlies producten die uit het niets verschijnen. Onderzoek naar gewichtsverlies is er sinds een paar maanden, daarom horen we pas nu over de voordelen rond dit onderwerp.

 • Wetenschappelijke onderzoeken ter bevestiging:
 • zoals reeds vermeld worden de beweringen omtrent groene koffie bevestigd door wetenschappers. Zo zijn voorbeelden bekend waarin deelnemers rond de 8 kilo afvallen binnen 22 weken met een zeer geringe dosis. Veel deelnemers gaven aan rond de 1-2% gewicht per week te hebben verloren.

 • Het helpt echt gewicht te verliezen:
 • in tegenstelling tot andere producten die in het verleden een hype werden. Groene koffie zorgt ervoor dat je afvalt zonder mits en maar. Je kan dus gewoon afvallen zonder te verhongeren of uren op de loopband te rennen. Wij adviseren echter te blijven sporten.

Als we dus de oorspronkelijke vraag moeten beantwoorden; Ja, het is heel goed mogelijk dat groene koffie de dieet markt kan overnemen. De markt is nu gevuld met overhyped gewichtsverlies producten die op lange termijn geen consistent resultaat kunnen leveren.

Groene koffie is door duizenden mensen met succes gebruikt gewicht te verliezen en hun algemene gezondheid te verbeteren. Het biedt consistente lange termijn resultaten.

Heb je groene koffie weleens gebruikt en wil je hier je ervaringen over kwijt? Voel vrij om een bericht achter te laten.

U kunt groene koffie eventueel hier bestellen:

Groene koffie extract

2 reacties op “Groene koffie oftewel Green Coffee, welkom!”

 1. sabrin zegt:
  10-04-13 om 12:36

  Maar waar kan je dit kopen, ik zou er ontzettend mee geholpen zijn. Wanneer ik dit gebruik zal ik mijn bevindingen publiceren.

 2. gezondafslanken zegt:
  01-11-13 om 13:50

  Beste Sabrin,

  Zie het linkje onderaan de pagina.

  Bedankt voor je bezoek aan onze website!

Laat een reactie achter