Afvallen in een week? Het kan!

afvallen in een weekJe wilt wat pondjes verliezen voor een opkomend uitje. Er zijn een paar simpele trucjes om in één week tijd gewicht te verliezen, zonder jezelf uit te hongeren, bizarre supplementen te gebruiken of hele voedselgroepen te verbannen. Hoe? Het draait allemaal om kleine offers gecombineerd met specifieke technieken. Neem de volgende simpele tips door, zodat je kunt afvallen in een week.

Drink water
Een sport of energie drankje, fruit smoothie of frisdrank bevatten allemaal ongeveer 100 calorieën. Maar deze drankjes bevredigen je niet op dezelfde manier als 100 calorieën eten dat doet, dus ze zijn een verspilling. Andere drankjes hebben een hoog natrium en koolhydraat gehalte, wat er voor kan zorgen dat je water vast houdt.
Water, aan de andere kant, bevat nul calorieën en koolhydraten en weinig tot geen natrium, wat het het perfecte afslankdrankje maakt. En vreemd genoeg helpt het overbodig watergewicht weg te spoelen en start het je metabolisme. En als je het te saai vindt , kun je er citroen schijfjes of mint blaadjes bij doen.

Slaap 30 minuten meer per nacht
Dat extra half uurtje, of je nu 5 of 8 uur slaapt, kan ervoor zorgen dat je beter etenskeuzes maakt (met andere woorden, geen snelle suikershot bij ontbijt terwijl je opzoek bent naar energie op de vroege morgen). Het kan er ook voor zorgen dat je je minder moe voelt en verkleint daarmee de kans dat je de sportschool overslaat. Een goede nachtrust (7 tot 8 uur) stimuleert je metabolsime.

Drink koffie voordat je gaat sporten
Dit is de enige uitzondering op de drink-water-regel: Net als koffie je ochtend op het werk productiever maakt, kan een kop koffie, met een beetje melk (11 calorieen) of zwart (5 calorieën), je extra energie geven tijdens je workout. Je verbrandt dan meer calorieën zonder dat je het in de gaten hebt dat je harder sport.

Mijd wit brood en pasta
Het mijden van witte graan producten, zoals witte rijst, spaghetti, witbrood, leidt tot snel afvallen omdat de simpele koolhydraten in deze producten je opzetten, vooral rondom je buik. Simpele koolhydraten zijn slecht voor je gewicht, omdat ze snel verteerd worden en je met een hongergevoel achterlaten, wat er weer voor kan zorgen dat je later te veel eet.

Laat een reactie achter